Kølhaling og tilrigning af Anni Thrysøe – alle dagene uge 15, 16 og 17

Kølhaling og tilrigning af Anni Thrysøe – alle dagene uge 15, 16 og 17:

Med det pludselige forårsvejr har vi på bestyrelsesmødet den 9/4 – 2018 besluttet, at vi her og nu inviterer til nedenstående “komsammen”:

I denne uge, uge 15, arbejder vi på højtryk med at slibe ruftaget ned til det rene træ, så vi kan skifte fra lak til olie. Båden har været overdækket i vinter og er derfor fin tør, og vi kan gå under overdækningen i tørvejr og udføre arbejdet. Har nogle af jer en varmepistol vil vi gerne låne den sammen med dig ; o. – Det haster, da vi satser på at kølhale båden i næste uge 16.

Vi forventer at komme på land tirsdag den 17. april. Så skal båden først højtryksrenses og tørre, inden der i løbet af torsdag/fredag/lørdag/søndag skal slibes og bundmales (afsættes vandlinje m.m.) Maling over vandlinjen skal også klares, inden vi igen skal i vandet. Der er bl.a. også et bovspryd, som skal slibes og lakeres.
Alt sammen er selvfølgelig lidt afhængig af vejr og vind, men det lover godt!
Når kølhalingen er overstået er det tid for tilrigning, hvortil vi også gerne ønsker hjælp.

Vil I gerne have flere oplysninger, er I velkomne til at kontakte vore skippere Svend Erik Petersen telf.: 4036 5607 eller Poul Kynde telf.: 2993 9371.

Vi er glade for al den hjælp vi kan få, én eller flere dage – giv os et praj eller mød op i arbejdstøjet – af hensyn til planlægning vil vi naturligvis gerne have besked forud – alle er også velkomne til blot at aflægge os et besøg – Vel mødt på Anni Thrysøe – Lemvigs sejlende vartegn – til klargøring forud for en spændende sejlersæson på Limfjorden.