Skibslaug i Lemvig klar til fremvisning af skibet “Anni Thrysøe”

Det nystiftede Colin Archer Laug Lemvig vil gerne vise deres skib frem og fortælle om de ideer og planer de har med skibet. Udgangspunktet er, at skibet skal være færdigbygget om 2 år, hvor Lemvig er vært for det årlige træf for større træskibe, som afholdes pinsen 2015. Der er mange, der har henvendt sig, og viser interesse for medvirken til færdiggørelse af skibet . Skibet vil blive et smukt vartegn for Lemvig, som viser tilknytningen til havn, vand og sejlads, som Lemvig altid har været kendt for . Flere har ønsket at være med til at bemande skibet, når det er gjort sejlklar, og bl.a. skal deltage i sejladsen ”Limfjorden Rundt” for træskibe. Der er mulighed for alle for at være med i skibslauget og give en hjælpende hånd til færdiggørelsen af skibet – uanset de faglige forudsætninger. Der er fremvisning af skibet mandag den 2. september kl. 19 . Det foregår i hal 8 på det tidligere Zenith møbler på Moeskjærvej, som Karl Erik Christensen med stor velvilje har stillet til rådighed for Colin Archer Lauget